Om oss

Det är inte alltid lätt att vara konsument i dagens samhälle. Utbudet av varor och tjänster har aldrig varit större, och företag gör allt i sin makt för att försöka vinna popularitet. Därför behövs oberoende jämförelser som hjälper dig som kund att fatta rätt beslut, utan att själv lägga timmar på att lära sig marknaden.

Testat-o-klart grundades år 2020 och vår mission att skapa de mest pedagogiska och användbara köpguiderna på nätet fortsätter!

Så genomför vi våra tester

Vi recenserar produkter och tjänster genom att testa dem själva i den mån det är möjligt. I andra hand så granskar vi produkten genom att undersöka dess egenskaper, samt sammanställa information från andra oberoende tester. Nedan är några av de parametrar som vi använder i våra bedömningar.

  • Kvalitet – Alla har vi någon gång köpt en produkt som kanske fungerat, men inte alls så länge eller i den utsträckning som vi tänkts oss. Vi undersöker noga de produkter som vi recenserar för att se till att du ska slippa den besvikelsen.
  • Pris – Naturligtvis så tar vi hänsyn till kostnad när vi recenserar produkter. Ett högre pris innebär dock inte alltid att produkten är ett dåligt val. Därför väger vi priset kontra produktens fördelar för att komma fram till om den är ett prisvärt val.
  • Funktionalitet – Vilka funktioner och finesser som produkten erbjuder är givetvis något som vi undersöker. Som konsument är det ofta svårt att veta vad man bör fokusera på när man letar efter en ny typ av produkt, och där hjälper vi gärna till.
  • Design – Smaken är som baken, men bra design är ofta något som alla kan uppskatta. Vi gör vårt bästa för att på ett objektivt sätt bedöma hur pass väl formgiven produkten är.
  • Andra omdömen – Som ett komplement till våra egna tester så tar vi hänsyn till vad andra oberoende testare kommit fram till. Detta för att ge dig som kund en mer komplett bild av situationen.

Kontakta oss

Om du har frågor kring våra tester, eller vill kontakta oss gällande samarbeten eller liknande så får du gärna maila oss på info@testat-o-klart.se så återkommer vi så fort vi kan.

Vi strävar alltid efter att vara 100% korrekta i våra produktbeskrivningar, och kontrollerar allt innehåll två gånger innan publicering. Trots detta kan det förekomma att någon information gällande en produkt eller tjänst inte stämmer helt. I detta fall är vi evigt tacksamma om du som läsare uppmärksammar oss på detta genom att kontakta oss, så att vi kan korrigera det eventuella faktafelet.

Vi som ligger bakom sidan

Denna webbplats drivs av bolaget Factive AB (org. nr 559089-5123). Testerna på denna hemsida skrivs tillsammans av vårt team av skribenter och uppdateras löpande. Webbplatsen både driftas och underhålls från Sverige.

Brinner du för konsumentupplysning samt älskar att testat nya produkter? Hör då gärna av dig till oss, då vi för närvarande söker fler skribenter som kan hjälpa oss att erbjuda marknadens bästa jämförelsetjänst.

Är Testat-o-klart oberoende?

Vi tar vårt uppdrag – att vägleda konsumenter – på största allvar. Att recensera produkter kostar både tid och pengar, och därför måste vår verksamhet självklart finansieras på något sätt.

Våra tester är objektiva och vi tar aldrig betalt av företag för att exempelvis skriva positivt om deras produkter i våra tester. Däremot så tjänar vi i vissa fall en provision, eller kickback, från de leverantörer som vi länkar till på hemsidan, om du som kund väljer att köpa via länkarna. Detta kostar dig ingenting extra, och innebär att våra recensioner är helt gratis för dig som läsare.

Bootstrap